Balans, Distans och Glädje

image

Det är tre viktiga saker i både jobb och privatliv. Och jag tror att jag har hittat det. Åtminstone för stunden. Tror det är en färskvara det där, precis som konditionen. Man måste liksom mata sig själv med glädje då finner man en balans som ger distans åt saker i livet.

Jag har ju insett att jag älskar att skriva. Och jag älskar att baka. Så varför inte göra två saker jag älskar? Jag har bara behövt lite tid från bloggen för att samla lite energi och inse att det gör mig glad att dela med mig av mitt liv och mina recept.

Så nu är vi tillbaka på banan. Idag blir det mest lite bilder från senaste tiden här i Toscana och imorgon kommer ett recept på drömkakor med kaffeganache. Riktigt gott till kaffet!

image

 

image image image image image image image image image

Strandhäng med mig själv står på schemat idag och jag ska verkligen njuta. 32-34 grader är nämligen vardagstemperatur här nu för tiden. Så att hänga vid havet där det fläktar är underbart!

Ha en fantastisk dag, och har du semester, ta en extra timme i hängmattan. För det är du värd.

Kram Bakfia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *