Konstnär, journalist, kommunikatör!

imageAlltid när jag gör test på vad mitt yrke borde vara så blir det alltid något av de tre ovan nämnda. Konstnär, journalist, kommunikatör. På ett sätt kan man ju säga att jag är en blandning av de tre. Jag skapar konst, skriver och sprider det via sociala medier. Så det finns väl en sanning i de där testen ändå. Men att det sedan alltid står präst också vet jag inte hur jag ska tolka. Kanske har min chef rätt som frågade om jag var sänd från Jesus hit till Italien! Kanske.

image

Den här veckan är det fullt ös på hotellet. På torsdag har vi 280 gäster som ska ha dessert och imorgon är det lite över 100. Men jag älskar events. Och jag tjatar, men det är det som är det fantastiska med det här yrket, att man får göra så många olika saker. Events, bröllop, middagar och mycket mer.  Att få vara en del i att skapa ett intryck och minne för människor på deras speciella dag. Det är speciellt.

Precis lika speciellt som en showpiece, fler ska det bli!

image

Tack och bock. Nu är det dags att baka för fulla muggar.

Ciao Sofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *