När idéer blir verklighet

imageJag låg på stranden häromdagen och njöt av en ledig dag. Men som alltid snurrar det runt tankar och idéer i huvudet på mig som bara vill ut och testa sina vingar. Så igår tog jag tag i saken. När min chef var på möte gjorde jag min hemliga kupp. Slängde snabbt ihop en lime parfait och några chokladchips och jordgubbssorbet hade vi sedan innan. Ingen visste om min lilla överraskning. Så efter middagspausen lade jag upp min lilla minidessert för att låta min head chef smaka. Och han gillade den. Så mycket så att vi redan igår kväll hade den som ”pre-dessert” till alla ordinarie desserter! Det kallar jag fullträff, och också en otrolig ödmjukhet av min chef som låter mig experimentera och utvecklas genom mina egna idéer.

Så i botten är det först kaksmulor, en kupol av lime parfait (frusen mousse) sen ett litet chips av choklad och på toppen jordgubbssorbet och myntablad. På kanterna slängde jag på torkad passionsfrukt och lite smulor av torkat hallon! Väldigt fräscht. 

image image

Jag har verkligen kommit till en plats där jag har chansen att utvecklas och det är jag så lycklig över.

Med det vill jag bara säga, våga ibland att göra dina idéer till verklighet, för det tar dig ett steg närmare det stora målet. Nu är jag förband, men inom en snar framtid ska jag vara huvudattraktionen!

Just det, gjorde en hjärttårta till ett par igår också! Det betyder ”jag älskar dig” på slovakiska. Så fint.

image

Ciao och ha en fantastisk helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *