Hemma igen!

image
I Toscana alltså, för det är ändå mitt hem nu!

Så då var alltså Sverigetrippen slut för den här gången och jag kan inte säga annat än att den varit väldigt givande. Goda middagar, trevliga människor och framför allt en fantastisk mässa i dagarna fyra! Aldrig har jag väl mött så många fina människor som öst kärlek över det jag gjort. Och inspirationen jag fick av alla konditorer som var på plats. En vacker dag vill jag också tävla om titeln ”årets konditor” och en plats i landslaget är något jag drömmer om i framtiden. Ingenting är omöjligt som Gunde brukar säga.

image image image

Behöver inte säga mer just nu, bilderna får tala för sig själva!

På onsdag kommer det en lektion om hur du kan temperera din egna choklad och skapa dekorationer.

image image image image image image image image

image

Återigen, tack alla fina människor som kom fram till mig på Stockholmsmässan i helgen, ni är fantastiska och får mig att vilja utvecklas ännu mer.

Italien, Toscana, Banfi, jag är tillbaka!

Ciao Bakfia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *