Konsten att inte ha hemlängtan

image

Livsnjutare. Klart man är det, vore ju väldigt trist att inte njuta av den korta tiden vi fått gåvan att ha på denna jord. Jag försöker alltid njuta i tillvaron. Se till att ha tråkigt ibland för att uppskatta glädjefyllda stunder när de flyger på mig. Allt handlar väl ändå om ett val? Och ja jag har fått lyxen att välja ett liv som jag mestadels trivs med.

image

Men det är ändå ett val och det är inte så att jag bara flutit med på en våg för att komma hit. Många tror det. Men jag valde faktiskt att säga upp mitt liv jag redan hade med jobb, fritid, vänner och lägenhet i Sverige. Jag har tagit lån för att kunna uppfylla min dröm och jag äter faktiskt alltid middag med människor som pratar ett språk jag inte förstår. Men jag har valt det och det är en livslång investering. Investering både privat och karriärsmässigt.

Det är nog också därför jag sällan har hemlängtan. Det kan låta egoistiskt i mångas öron, men det är ju skönt samtidigt. Jag slösar inte massa tid på att längta efter saker som är långt borta, för det finns telefon, det finns internet och det finns faktiskt flygplan som kan ta en i princip var som helst. Det speglar nog mig som person, att jag är trygg i mig själv  och vet vad jag vill. Jag vill leva mitt liv med soliga dagar fyllda av skratt och glädje och det får jag var jag än befinner mig i världen för jag har bestämt mig. Bestämt mig för att vara lycklig och hitta glädjen i allt jag gör.

image

Så tack kära familj och vänner för att ni stödjer mig i mitt val av liv. Även om vi är många mil ifrån varann så känns vi ändå väldigt nära. Därför och just därför har jag ingen hemlängtan, för ni får mig glad bara av att tänka på er!

Så bestäm Dig, var glad, hitta ett äventyr där du också kan få uppleva att allt är på plats, var du än befinner dig.

image

Ha en underbar helg och njut av att vara här och nu!

/Bakfia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *