Livets äventyr!

image

Har du provat att ändra dina tankebanor någon gång? Ta en ny väg till jobbet? Äta gröt istället för youghurt till frukost? Om INTE, gör det. Bara våga bryta ett mönster för att se vad som händer. Kanske blir dagen helt annorlunda, eller så blir det som vilken dag som helst, men bara gör det. Om inte jag hade brutit mitt mönster så hade jag absolut inte suttit där jag gör idag. För ibland är det bara den där lilla detaljen som avgör det. Den lilla detaljen som inspirerar dig till att göra något nytt och spännande. Gör det.

image

Av naturen är vi människor nyfikna. Det går liksom inte att gå runt det. Jag är alltid nyfiken på vad som finns runt hörnet, bakom spegeln eller på andra sidan jorden. Så ta en omväg och upptäck något nytt som du aldrig upplevt innan. Ta inte alltid den enkla vägen, den trygga vägen eller den väg någon annan tycker du ska ta. Det för dig inte framåt. Tro på att du har styrkan att veta vilken väg som är bäst för dig, vägen som väcker din nyfikenhet.
Och våga ramla ner i diket, du behöver göra lite skitjobb ibland. Men det finns alltid någon som varit där förut och kan hjälpa dig upp. Våga bara erkänna för dig själv att du behöver hjälp ibland och att vägen upp från diket faktiskt kan vara ett äventyr i sig. Du kanske hittar saker på vägen som du aldrig hittat annars. Så var nyfiken, gräv dig fram och inse att det är livet. Livet du valt. För du har alltid ett val.

image

OCH ät för bövelen en bit choklad idag, för att hedra att någon fin själ bestämt att just idag är det chokladens dag.

Kram Bakfia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *