Att hitta tid!

image

Tid. Det är klart att det alltid finns tid. Men kanske man inte alltid prioriterar den på bästa sätt. Men jag har sagt till mig själv att ibland får saker ta lite tid. Ibland måste man bara få tänka och försvinna bort i funderingarnas djungel. Utan stress. Utan press. Och utan att någon ska ha en åsikt om det. Nu har det varit en sådan period, en period av tänkande, funderande och åter tänkande. Mest på ingenting, men framför allt på framtiden. Och det har också slagit mig att jag ofta lever för framtiden. Längtar till saker. Tänker inte på dagens lycka. Jag borde njuta lite mer av dagarna i sig, för jag gör ju faktiskt roliga saker varje dag! Här kommer ett axplock från senaste tiden:

image image image image image image image image image image image image

Ciao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *