Sluta Aldrig att Drömma!

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Känslan när jag insåg att jag var påväg att ändra mitt liv. Det kanske låter dramatiskt. Men visst är det väl inte alla som vid 27 års ålder bestämmer sig för att släppa allt och följa sin dröm? Jag trodde aldrig jag skulle våga, men det var något inom mig som gjorde att jag bara var tvungen, tvungen att se hur mitt liv skulle se ut om jag lyssnade på min inre röst.

Vilken tur att jag lyssnade på mig själv. För nu tre år senare jobbar jag med desserter, något jag nu inte skulle kunna klara mig utan.

Allt började i Schweiz på Culinary Arts Academy. Där fick jag alla grunder jag behövde för att kunna komma ut i arbetslivet och utvecklas ännu mer. För är det något jag lärt mig i livet så är det att utan bra grundkunskap är det svårt att utvecklas. Jag hade aldrig varit där jag är idag om jag inte fått den undervisning jag fått. Sen handlar det ju såklart om passion. För utan den kan du studera hur mycket som helst, men aldrig lära dig något.

Hitta din passion och lev för den!

Och det här året kommer vara något alldeles speciellt. Inte bara för att jag bor på en vingård i Toscana, utan det finns mer spännande saker på gång. Häng med vettja!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *