Jobba i drömmen

Ta inte med jobbet hem sägs det. Men om det är då man jobbar som bäst då? Omedvetet liksom. Eller är det medvetet? Oavsett så har jag fått de bästa av idéer när jag sover. Jag kan vakna upp mitt i natten eller tidigt på morgonen och kommit på smakkombinationer som jag aldrig tänkt på annars. Även upplägg och utseende. Vet inte om det kanske är en arbetsskada, men det fungerar ju i all fall.

När jag jobbade som mest som dansinstruktör för några år sen gjorde jag också koreografier i sömnen. När jag vaknade på morgonen satte jag på låten och stegen fanns där i kroppen. Jag vet inte om det finns någon diagnos för det här, för det finns det ju för allt nuförtiden. Oavsett tycker jag att det är effektivt, och vem gillar inte effektivitet? Kanske borde fundera på om jag kan lära ut människor att jobba i sömnen. När jag vet hur man gör återkommer jag. Lovar.

Jag tycker att den här desserten, skapad i sömnen, talar för att sömn är bra!

Ciao/ Bakfia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *