100%

När jag gör något så gör jag det alltid mycket. All in. 100%. Vad är det för mening annars? När jag gråter så drunknar jag i mina tårar, när jag skrattar får jag magrutor och när jag är på dåligt humör, ja då vill jag inte ens veta av mig själv. Det är det fina med att vara så nära sina känslor. Att kunna känna, smaka och uppleva saker, utan att skämmas eller tycka att jag är ”för mycket”. För man missar en hel del när man gömmer sig bakom rädslor. Det är klart att jag också tänker hur andra ser på mig ibland, men har slutat lägga så mycket energi på det. Jag gör det jag gillar, och skulle någon ha något emot det, ja gå iväg då. Jag älskar att bjuda på mig själv, kanske göra saker som andra tycker är pinsamt, men vet ni vad, det är sjukt befriande. Låt folk stirra, himla med ögonen eller skratta, för då har du i alla fall fått något för folk att prata om resten av dagen.

Om inte jag varit så öppen och mottaglig för möjligheter, ja då hade jag aldrig varit där jag är idag. Och ja, jag har gjort massa pinsamma saker längs vägen och tänker fortsätta med det framöver också. För är det något jag älskar så är det att skratta åt mig själv! Prova du också, lovar att det kan öppna en stängd dörr inom dig.

Och jag lovar, 22 Augusti, 21.00 på kanal5 då kommer jag bjuda på mig själv! Missa inte säsongsstarten av Dessertmästarna i höst. Det kommer bli färgsprakande!

/BakFia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *