SmakSäker Dessert & Choklad

Nystart.

Ja jag skulle våga kalla mig för en expert inom det området. Och nu är det dags igen. Alla saker jag sagt i mitt liv ”Det där skulle jag aldrig göra” det har slutat med att jag gjort det. 

Allt började för 12 år sedan när jag bestämde mig för att flytta till Halmstad för att bli expert inom sport och hälsa. Det slutade visserligen i en Kandidatexamen. Men det viktigaste jag tog med mig från de fem åren var ändå att jag vågade ställa mig framför en grupp och hålla i träningsklasser.

Något jag sa att jag aldrig skulle göra.

Sedan tog jag mitt pick och pack och for tillbaka till Karlstad för att fortsätta med träning och hälsa och höll min allra första föreläsning, för barn. Ännu ett steg jag gjorde som jag sa att jag aldrig skulle göra.

Tills jag tre år senare sade upp mig från jobbet, lämnade min lägenhet och flyttade utomlands för att bli konditor. Jag som aldrig skulle åka utomlands för varken studier eller jobb. Ja ni hör ju. 

Nu, snart fyra år senare med Schweiz och Italien i ryggsäcken, är jag åter igen tillbaka där jag hör hemma, i mitt vackra Karlstad. Redo att flytta in i mitt 16:e hem och påbörja en ny, jävligt läskig resa. Resan att vara egen. Något jag för fem år sedan sa att jag aldrig skulle göra. Det är något visst med mig och att säga ”aldrig”. För då är det något inom mig som gör tvärtom. Och vad bra det är. För nu.

Nu öppnar jag upp portarna till mitt alldeles egna företag: SmakSäker Dessert & Choklad. 

Det kommer bli den bästa resan i livet. Slitsamt och stressigt, men också underbart och fantastiskt. Så, nu kör vi! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *